Om os

Hos os er vi 7 kørelærere der sammen sørger for undervisningen. Vi vil skiftes til at have teori, men du vil som udgangspunkt altid komme til at køre med den samme kørelærer.

Vi har alle stor erfaring med undervisning både som kørelærere og med undervisning fra andre skoleformer. Vi holder os ajour med den nyeste udvikling og deltager naturligvis i de kurser, der er nødvendige for at drive en moderne up to date køreskole.

John Møller – Kørelærer

Læs mere »

Mange års undervisningserfaring!

  • I folkeskolen
  • I ungdomsskolen
  • På Teknisk skole
  • I voksenundervisningen (LOF)

Nyeste pædagogiske/faglige uddannelse:

  • Sidste forløb september 2013
  • Sidste forløb med afsluttende prøver maj 2014
  • EU kvalifikationskursus januar 2018
  • Obligatorisk videreuddannelse for kørelærere marts 2019

Lise Skipper Andersen – Kørelærer

Læs mere »

Min skolevogn er en Audi Q2 fra 2017. Det er en bil der hverken er for stor eller for lille; den har efter min mening en fornuftig størrelse for en skolevogn. Det er en bil i høj kvalitet og en bil der er let at lære kørefærdigheder i.

Erfaring:
Jeg har stor undervisningserfaring fra mine 10 år i folkeskolen. Blev uddannet kørelærer i 2010 og har beskæftiget mig med det siden.

Efteruddannelse gennemføres i slutningen af 2019. Sideløbende med køreundervisning er jeg ved at udvikle et online teoriundervisningssystem inkl. app, der gerne skulle komme op at køre i 2020.

Michael Ødorf – Kørelærer

Læs mere »

Jeg kører Opel Insignia 2,0 CDTI 163 HK. Jeg har valgt denne store Opel pga af dens lækker køre egenskaber, og store trækkraft.

Jeg har undervist siden 2004, både på:

Transportuddannelser på AMU og tekniske skoler og i min privat køreskole.
Jeg er godkendt kørelærer til både personbil og lastbil og bus og trailerkørekort. Dertil er jeg særlig godkendt kørelærer, og har også en pædagogisk uddannelse.

Jeg er tidligere turistbuschauffør og har kørt rundt i Europa, og har meget stor kørselserfaring.

Bendix Henriksen – Kørelærer

Læs mere »

Tekst følger.

Tanja Pihl – Kørelærer

Læs mere »

Jeg blev færdiguddannet på Kørelærerfagskolen i Fredericia i november 2007. Siden har jeg arbejdet som kørelærer i både Fredericia, Kolding og Vejle. Siden 2012 har jeg udelukkende drevet køreskole i Horsens, hvor jeg også bor.

Jeg er tidligere uddannet salgs -og lagerekspedient, og har desuden taget grundkursus i voksenpædagogik, hvilket jeg også bruger i min undervisning som kørelærer.

Det betyder meget for mig, at mine elever føler sig godt tilpas i både teorilokalet og i bilen. Der skal være tid og overskud til de spørgsmål DU har, for at din forståelse af den enkelte trafiksituation bliver optimal.

Som Din kørelærer, er det min fornemmeste opgave, at du som elev føler dig godt udrustet, både til en teoretisk og en praktisk prøve. For det er først når din mavefornemmelse er rigtig, at du er klar til at bevæge dig i trafikken på egen hånd.

Det skal være lærerigt, men også sjovt at tage kørekort.

Helle Thisted – Kørelærer

Læs mere »

Jeg kører en Dacia Duster 4×4. Jeg har valgt netop denne bil, fordi den er super nem at køre da man sidder lidt højre oppe, så det er lidt nemmere at få overblik over trafikken.

Jeg blev uddannet kørelærer i 2005 til bil og mc i 2010. Jeg har specialiseret mig i undervisning af elever med diagnoser som ADD, ADHD, OCD, Asperger. Og nyder at give elever en følelse af, at de godt kan. Succes for eleven er succes for mig.

Per Kappel Andersen – Kørelærer

Læs mere »

Jeg kører Peugeot 208. En mindre og økonomisk bil. En typisk familie bil. Jeg blev uddannet kørelærer i 2018.

Før jeg blev kørelærer har jeg arbejdet som pædagog i 15 år. Jeg ser frem til at lære dig at køre bil og forhåbentligt få nogle gode grin sammen.

Helle Melving Møller – Administration

Læs mere »

Tekst følger.